Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Arbeidsongeschiktheid | AOV

Zorg als je arbeidsongeschikt raakt voor een financieel vangnet.

Kun je rekenen op de overheid of hebt je een financiële buffer als je langdurig arbeidsongeschikt raakt? Hoe dan ook, je inkomen zal waarschijnlijk dalen. Beperk het verlies met een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Verzekeringsoplossingen

Een arbeidsongeschiktheidverzekering (AOV) verzekert je van inkomen als je niet kunt werken door een ongeluk of ziekte.  Daarbij kun je als uitgangspunt je jaarwinst nemen, of het bedrag dat nodig is om iemand in dienst te nemen, die je werk (tijdelijk) over neemt. De omstandigheden binnen je onderneming bepalen in hoge mate welk uitgangspunt genomen zal moeten worden.

Is een AOV duur?

Een AOV hoeft niet duur te zijn. Omdat je de keus hebt om zelf te kiezen wat je wilt verzekeren kun je besparen op premie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor wachtgeld. Je ontvangt dan de eerste maanden van je ziekte geen uitkering. Ook bestaat de mogelijkheid om te laten bepalen wat je nog wel kunt doen en wat je kunt verdienen. Als je bijvoorbeeld voor 30% arbeidsongeschikt bent of je dan nog wel ander werk dan je huidige werk kan verrichten. Gangbare arbeid; dit kan een prettige korting opleveren in de premie. Je zult namelijk niet snel arbeidsongeschikt zijn. Vaak is er nog veel werk dat je wel kunt doen.

Sluit je AOV aan bij jouw pensioenuitkering

Zodra je met pensioen gaat zorgt je pensioenregeling voor voldoende inkomen. Maar zolang je nog niet met pensioen bent, zal je AOV je inkomen moeten garanderen. Dit betekent dat het verstandig kan zijn de einddatum waarop je AOV vervalt, gelijk te laten lopen met de ingangsdatum van je pensioen.

Financieel advies

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt je ruime keuze. Dit helpt je de verzekering aan te passen aan je eigen wensen en behoeften. Ons werk is om je te helpen daar inzicht in te krijgen. Wij helpen je hierbij graag.

Contact

Onze kennis draagt verder dan premies vergelijken en zoeken naar de goedkoopste oplossing. Waren wij voorheen een traditioneel tussenpersoon, vandaag de dag staan wij als je persoonlijke financiële coach naast je. Bemiddeling heeft plaats gemaakt voor totaaladvies en begeleiding. Wij vormen je persoonlijk klankbord en bieden rust, overzicht en sturing.

DomburgvandePanne Financieel Adviseurs adviseert je graag over de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering. Wij zijn in staat de best passende oplossing te bieden voor jezelf, je bedrijf en je werknemers.

Neem direct contact op. Voor hulp bij het vergelijken en afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering.