Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Autoverzekering vergelijken

Vergelijken en afsluiten van een autoverzekering doen wij voor jou

Ga je een een autoverzekering afsluiten? Dan sta je voor verschillende keuzes. Een WA-verzekering of All-risk verzekeren? Een hoger eigen risico of toch een hogere premie. De opbouw van het aantal schade vrij jaren en terugval verschilt per verzekeraar, welke kies je? Neem je wel of geen inzittendenverzekering? En wil je extra rechtsbijstand of pechhulp voor onderweg meeverzekeren? En wat te denken van de aankoopwaarderegeling die zorgt dat je je aankoopwaarde terugkrijgt als je de auto binnen een bepaalde periode total-loss rijdt.

Zomaar een aantal zaken die aanbod komen bij het afsluiten van een autoverzekering. Wil je hulp bij uw keuze voor de juiste autoverzekering? Wij nemen wij daar graag de tijd voor.

Je krijgt van ons tips en informatie over de verschillende dekkingen en premies. Je hoeft zelf geen autoverzekeringen te vergelijken. Onze autoverzekering-expert gaan voor jou aan de slag en zoekt de best passende verzekeringsoplossing voor jouw vervoersmiddel tegen een scherpe premie. Kun je met een gerust gevoel de weg op!

Welke autoverzekering past bij jou?

Een auto van bijvoorbeeld 15 jaar oud heeft doorgaans nog maar zo weinig waarde dat een all-risks verzekering eigenlijk niet meer lonend is. Want de hoogte van de premie is afhankelijk van de cataloguswaarde van de auto. Terwijl bij schade de dagwaarde van de auto bepalend is.

Wij bieden onder andere de onderstaande autoverzekeringen. Welke verzekering past het beste bij jouw situatie?

  • WA-verzekering: waarmee schade die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar niet de schade aan je eigen auto.
  • WA-verzekering + beperkt casco (ook wel WA plus genoemd): hiermee wordt ook de schade aan je eigen auto vergoed bij brand, diefstal, storm, ruitbreuk enzovoort. Schade aan je eigen auto die jezelf hebt veroorzaakt wordt niet vergoed.
  • WA-verzekering + volledig casco (ook wel All-Risk genoemd): ook alle schade aan je eigen auto wordt hiermee vergoed.
  • Pechhulp; zorgt voor hulp bij pech als je onderweg bent. Ook voor hulp in het buitenland.
  • Rechtsbijstandverzekering voor motorvoertuigen: je krijgt juridische hulp of advies als je een conflict krijg over de auto.

Vergelijken van autoverzekeringen

De autoverzekering wordt vaak vergeleken op premie. Dit zorgt voor grote verschillen, maar er moet natuurlijk wel verder worden gekeken dan alleen de premie. De kunst is om de beste autoverzekering te vinden tegen de laagste prijs. Om die reden is het verstandig om degelijk advies in te winnen voor de autoverzekering. Je wilt bij schade namelijk niet voor onaangename verrassingen komen te staan. En juist daar spelen de polisvoorwaarden een grote rol. (Net als trouwens de werkmethodes van de betrokken verzekeraars).

De premieverschillen zijn groot

De duurste autoverzekering biedt echt niet altijd de beste dekking. Maar de goedkoopste is per definitie ook niet de slechtste verzekering. Ook tussen de kwalitatief goede autoverzekeringen zitten grote verschillen in premie. Het loont dus de moeite om te vergelijken. De goedkoopste verzekering kan uitgaande van de meest uitgebreide dekking honderden euro’s per jaar goedkoper zijn.

Onze financieel adviseur helpt je graag bij het nemen van de juiste keuze voor deze verzekering. Je ontvangt deskundig advies en krijgt inzicht in de mogelijkheden. Je ontvangt een vergelijking van diverse aanbieders op voorwaarden en premie.

Schade

Is er schade ontstaan? En wil je die claimen op je autoverzekering? Ook dan krijgt je hulp van ons. Wij brengen de schadeomvang in kaart en ook de eventuele gevolgschade. We benoemen experts en behouden contact met de betrokken verzekeraars of tegenpartijen.

Schade meld je via het formulier ‘schade melden’ of telefonisch via 0172 - 614 550.

Contact

DomburgvandePanne Financieel Adviseurs adviseert je graag over de juiste autoverzekering. Wij zijn in staat de best passende oplossing te bieden voor jezelf en je gezin. Heb je vragen of opmerkingen over onze dienstverlening of over je verzekeringspakket? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Neem direct contact op. Voor hulp bij het vergelijken en afsluiten van een autoverzekering.