Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Banken willen van kluisjes af. Bedrijven springen in het gat.

RTLnieuws 22 februari 2016

Wie zijn waardevolle spullen achter slot en grendel wil in een bankkluisje, kan steeds minder vaak terecht bij een bank. Die vinden het te duur om in ieder filiaal kluisjes aan te bieden. Particuliere bedrijven als De Nederlandse Kluis springen in het gat.

Het was vroeger de spannendste plek in een bankfiliaal: de grote kluis in de kelder. Daar kon iedere klant zijn juwelen, goud, waardepapieren en natuurlijk geld stallen achter de dikke kluisdeur. Maar nu we vrijwel alle bankzaken online afhandelen en belangrijke documenten in de cloud zitten, hebben de kluisjes hun meerwaarde verloren.

Steeds minder bankkluisjes
Het is voor banken te duur om in elk filiaal de 24-uursbeveiliging voor bankkluisjes aan te bieden. Ook zijn er steeds minder kluisjes omdat er steeds minder bankfilialen zijn. Z Today inventariseerde hoeveel kluisjes er zijn overgebleven.

Alleen de Rabobank biedt nog massaal kluisjes aan. Toch zijn er van die 200.000 kluisjes maar 64.000 in gebruik.

Particuliere initiatieven
Maar is het oeroude bankkluisje dan verleden tijd? Volgens Jaap Zeeuw van der Laan van De Nederlandse Kluis is dat niet het geval. Dat bedrijf heeft 20.000 kluisjes, verspreid over vier filialen.

"Omdat we de kluisverhuur veel grootschaliger aanpakken, is het rendabel voor ons", zegt hij. En zijn bedrijf is niet alleen. Ook bij Bankkluisjehuren.nl, Fortados en DomburgvandePanne kan alles wat waarde heeft veilig worden gestald.

 

>> Link naar het hele bericht op RTLnieuws


Kluis huren in Bodegraven-Reeuwijk | Alphen aan den Rijn

Bewaar je je waardevolle spullen of documenten liever niet thuis? Huur dan een kluis bij DomburgvandePanne te Bodegraven. Bij ons kan alles wat waarde heeft veilig worden gestald.

Steeds meer klanten en inwoners van Bodegraven en omgeving kiezen voor een kluis bij ons kantoor. Zorg dat je er snel bij bent voordat alle kluisjes bezet zijn.

>> Meer informatie, prijzen en afmetingen