Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Bedrijfsschadeverzekeringen

Om de gevolgen van stilstand van je bedrijf na schade zoveel mogelijk te beperken

Als je bedrijf ‘stil’ komt te liggen door bijvoorbeeld brand, inbraak, water- of stormschade loop je inkomsten mis. Je vaste lasten zoals huur, gas, elektriciteit en salarissen lopen wel gewoon door. Een bedrijfsschadeverzekering biedt jou een uitkering om de voorkomende geval de vaste lasten te kunnen betalen en de continuïteit van jouw bedrijf veilig te stellen.

Extra dekkingen

Aan de bedrijfsschadeverzekering kunnen extra dekkingen worden toegevoegd.

Publiekstrekker
Hangt je omzet af van een naburige winkelcentrum of een publiekstrekker? Dan bestaat de mogelijkheid om je te verzekeren tegen het teruglopen van omzet als gevolg van schade bij de publiekstrekker of het winkelcentrum.

Toeleverancier
Ook is er een mogelijkheid om verlies van brutowinst te verzekeren als je toeleverancier zijn bedrijfsactiviteiten stil moet leggen door een gedekte gebeurtenis.

De premie

De premie is afhankelijk van de verzekerde som, de uitkeringstermijn en de dekking. Een bedrijfschadeverzekering wordt op maat gemaakt, zodat de verzekering precies op je eigen wensen en behoeften wordt afgestemd. De premie is dus afhankelijk van je onderneming, je wensen en behoeften.

Onder- oververzekering

Om te voorkomen dat je onderverzekerd of oververzekerd bent, kan er een increase-/decrease clausule in de polis worden opgenomen. Mocht na schade blijken dat de uitkering ontoereikend is, dan kan het verzekerde bedrag met maximaal 30% worden verhoogd. Je moet dan nog wel extra premie betalen. Andersom kan je premierestitutie krijgen van maximaal 30% als na schade het verzekerde bedrag juist te hoog bleek te zijn.

Financieel advies

DomburgvandePanne Financieel Adviseurs adviseert je graag over de juiste bedrijfsschadeverzekering. Wij zijn in staat de best passende oplossing te bieden voor jezelf, je bedrijf en je werknemers.

Natuurlijk mag je van ons verwachten, dat wij ook premies en voorwaarden vergelijken. Want de goedkoopste oplossing zal altijd voorgaan. Maar onze kennis draagt tegenwoordig nogal wat verder. Vandaag de dag staan wij als jouw persoonlijke financiële coach naast je.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over onze dienstverlening of over je verzekeringspakket? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem direct contact op. Voor hulp bij het vergelijken en afsluiten van een bedrijfsschadeverzekering.