Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Meer keuzes

De Digitale Polismap

Met de Digitale Polismap van DomburgvandePanne heb je altijd je verzekeringsinformatie veilig en gemakkelijk online beschikbaar. In de Digitale Polismap kun je je polissen inzien en je persoonlijke gegevens wijzigen. Je kunt ook schades invoeren en doorgeven. Dit alles gebeurt in een afgeschermde en beveiligde omgeving.

Al onze relaties met een Service-abonnement hebben gratis toegang tot de Digitale Polismap, 24 uur per dag, 7 dagen in de week, waar je ook bent.

Inloggen

Op de homepagina van DomburgvandePanne.nl vind je onderstaande afbeelding. Door te klikken op de afbeelding kom je in het inlogscherm.

 

 

 

 Inloggegevens kwijt

Voordelen

- Eenvoudig & snel
- 7 dagen per week
- 24 uur per dag toegang
- Online schade melden
- Alle gegevens bij elkaar
- Wereldwijd toegankelijk

Privacy & beleid

De Digitale Polismap maakt gebruik van Secure Socket Layer (SSL). Dit is een beveiligingstechniek die ervoor zorgt dat alle gegevens versleuteld worden verzonden. Zodra een SSL-verbinding actief is, verschijnt er in je browser een gesloten slotje. 

Klantenservice

Ondervind je problemen met inloggen of het gebruik van de Digitale Polismap? Neem dan telefonisch contact op met DomburgvandePanne Financieel Adviseurs via 0172-614 550 of per e-mail info@domburgvandepanne.nl. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 uur  - 17.00 uur.