Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Eerste huis kopen

Hypotheekadvies nodig? Maak een afspraak met een Erkend hypotheekadviseur!Je staat voor één van de grootste aankopen in je leven: je eerste huis kopen.

Daar komt een heleboel bij kijken. Voordat je op zoek gaat naar je ideale woning, wil je natuurlijk weten hoeveel je kunt lenen en welke hypotheek het beste bij je wensen past.

Een spannende tijd die vooral ook veel vragen met zich meebrengt. Welke hypotheek past het beste bij mij? En kan ik de woonlasten wel dragen? Wij zetten graag voor jou de mogelijkheden op een rij. 

Wij maken je wegwijs in alle hypotheekvormen, gaan jouw hypotheekrenteaftrek berekenen en geven je een berekening van de maandlasten van jouw hypotheek. Daarnaast krijg je deskundig advies over het afdekken van risico's rond jouw hypotheek. Kortom, met het hypotheekadvies van DomburgvandePanne Financieel Adviseurs weet je waar je aan toe bent.

Starter op de woningmarkt

Ben je een starter op de woningmarkt? Dan kun je waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. Ga in gesprek met een adviseur van DomburgvandePanne over jouw mogelijkheden. Er is bij het kopen van een eerste huis vaak meer mogelijk dan je denkt!

Starterslening

Krijg je niet genoeg hypotheek om je eerste woning te kunnen kopen? Denk dan eens aan een starterslening van de gemeente. De Starterslening is een aanvullende lening op je reguliere hypotheek voor je eerste koophuis. Op deze manier kunnen startende kopers vaak net dat beetje extra lenen en is het kopen van een eerste huis misschien wel mogelijk.

 

Starterslening en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk verstrekt Startersleningen. De hoogte van de Starterslening is door het college vastgesteld op maximaal € 20.000,- en wordt mede gefinancierd door het Rijk. Vanaf 1 mei 2015 is er echter geen rijksbijdrage meer beschikbaar. De gemeente Bodegraven-Reeuwijk blijft de Starterslening verstrekken, maar het besluit van de minister en de Tweede Kamer heeft wel gevolgen voor het totaal aantal te verstrekken Startersleningen.

Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse Gemeenten is verantwoordelijk voor deze Startersleningen.  Zie voor meer informatie: SVN Bodegraven-Reeuwijk

 

Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Om voor de Starterslening of startershypotheek van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk in aanmerking te komen, moet jouw hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie worden afgesloten. De Nationale Hypotheek Garantie is een garantieregeling van de overheid. Bij deze regeling heeft de geldverstrekker de garantie dat de hypotheekschuld wordt afgelost.

 

Hulp van je ouders

Je ouders kunnen je op verschillende manier helpen bij het kopen van je eerste huis. Zij kunnen bijvoorbeeld garant gaan staan voor een gedeelte van de hypotheek. Of zij kunnen je geld lenen. Ook kunnen zij je geld schenken, zonder dat je daarover belasting betaalt. Op de website van de Belastingdienst kun je hier meer over lezen.

 

Nieuw of bestaande bouw?

Wordt je eerste woning een nieuwbouw of een bestaand huis? Onze hypotheekadviseurs kunnen je over al deze zaken informeren. Hierna kan je een gedegen keuze maken of je wel of niet voor een nieuwbouwwoning wil gaan.

 

Welke hypotheekvormen zijn er allemaal en welke past bij mij?

Op jezelf wonen en het kopen van je eerste huis betekent ook je eerste hypotheek. Hierbij kun je best hulp gebruiken. Wij helpen je graag met een advies en een hypothecaire aanpak. Het kopen van je eerste woning is namelijk behoorlijk spannend.

 

Profiteer nu nog van de lage hypotheek rente.

Wij zetten de mogelijkheden graag voor je op een rijtje.

 

Meer informatie

Welke vraag je ook hebt, een DomburgvandePanne hypotheekadviseur kan in een vrijblijvend gesprek je wensen inventariseren en je helpen bij het kopen van je woning.

Het eerste oriëntatiegesprek is geheel vrijblijvend en kost je niets.

Aan advies en bemiddeling zijn wel kosten verbonden. Wij maken vooraf precies duidelijk op welke kosten je moet rekenen en wat je van ons mag verwachten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Hypotheekadvies nodig? Maak een afspraak met een onafhankelijk hypotheekadviseur!

 

 

Lees ook