Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Erkend (hypotheek) adviseur

Bij een Erkend adviseur ben je verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit. Hij of zij is gespecialiseerd in hypotheken en zijn kennis is altijd up-to-date. De keurmerken Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheekadviseur worden uitgegeven door de SEH (seh.nl), een onafhankelijke stichting die in 1998 is opgericht met het doel je te voorzien van het beste financiële advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden.

Alle Erkend adviseurs
 hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte SEH-opleidingen en ;moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

Niet alleen hypotheekadvies


De kans is groot dat je vele wensen hebt, die net als een eigen woning, grote invloed hebben op jouw financiële situatie. Je wilt bijvoorbeeld niet tot je 67e doorwerken, maar eerder stoppen met werken of (al dan niet gedwongen door ontslag) voor je zelf beginnen, sparen voor de studie van je kinderen of je hypotheek versneld aflossen.

Hoe ga je dat betalen? Zul je keuzes moeten maken of kun je met de juiste voorzieningen en een doordacht financieel advies wellicht al je wensen realiseren. Ook daarvoor ga je naar een Erkend adviseur.

Eerlijk over kosten


Een oriënterend gesprek met een van onze Erkend adviseurs is gratis. Dit gesprek verplicht je tot niets. Aan advies en bemiddeling zijn wel kosten verbonden. Wij maken vooraf precies duidelijk op welke kosten je moet rekenen en je van ons mag verwachten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Je krijgt een zogenaamd Dienstverleningsdocument. Dit geeft informatie over onze dienstverlening, onafhankelijkheid en de kosten van advies. Alle financiële dienstverleners werken met hetzelfde standaarddocument, waardoor je een goede vergelijking kunt maken tussen verschillende adviseurs.

Onze erkend adviseur

Edwin van der Panne
Erkend Hypotheekadviseur
Erkend Hypotheekadviseur DomburgvandePanne Financieel Adviseurs Bodegraven