Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Gebouw- & inventarisverzekeringen

Het gebouw en jouw inventaris goed verzekerd.

Je bedrijfspand is belangrijk voor je bedrijf. Daar bevinden zich de machines, de apparatuur, de computers en de administratie. Eventuele schade kan dan ook flink in de papieren lopen. Met een gebouwenverzekering verzeker je de materiële schade aan je bedrijfspand(en), bijvoorbeeld door brand, ontploffing, water en vandalisme.

Door brand, inbraak of waterschade kan je inventaris (voor een deel) verloren gaan. Niet alleen de bureaus en computers, ook bijvoorbeeld gereedschap, machines, dossiers of goederen die op voorraad heeft kunnen schade oplopen. Om deze schade vergoed te krijgen, sluit je een inventarisverzekering af.

Financieel advies

DomburgvandePanne Financieel Adviseurs adviseert je graag over de juiste gebouw- en inventarisverzekering. Wij zijn in staat de best passende oplossing te bieden voor jezelf, je bedrijf en je werknemers.

Natuurlijk mag je van ons verwachten, dat wij ook premies en voorwaarden vergelijken. Want de goedkoopste oplossing zal altijd voorgaan. Maar onze kennis draagt tegenwoordig nogal wat verder. Vandaag de dag staan wij als jouw persoonlijke financiële coach naast je.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over onze dienstverlening of over je verzekeringspakket? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem direct contact op. Voor hulp bij het vergelijken en afsluiten van een gebouw- & inventarisverzekering.