Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Hypotheek oversluiten

Je hebt een huis en geen verhuisplannen.

Maar je financiën hebben wel aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat je wilt besparen op je maandlasten? Doe dan een beroep op een DomburgvandePanne hypotheekadviseur. Hij rekent uit wat voor jou voordelig is en geeft advies over wat verstandig is.

Of het verstandig is je hypotheek over te sluiten, is namelijk geheel afhankelijk van je wensen, de mogelijkheden en het aanbod. Een lagere rente lijkt interessant, maar houd rekening met de extra kosten voor de taxatie(s), notaris en de mogelijke boeterente.

Einde rentevaste periode

Wanneer je rentevaste periode bijna afloopt is het zeker raadzaam om hypotheekadvies in te winnen. Is je huidige hypotheekproduct nog wel naar wens of biedt het totaalaanbod van andere banken wellicht iets beters?

Lagere rente of betere voorwaarden

Oversluiten kan voordelig zijn als de hypotheekrente lager is dan je huidige rente. Of als een andere hypotheekvorm beter past bij jouw wensen en mogelijkheden. Maar ook sneller of extra aflossen, betere voorwaarden of meer zekerheid door een andere hypotheekvorm zijn goede redenen.

Ons hypotheekadvies?

Met meer dan 130 jaar ervaring kennen onze hypotheekadviseurs de hypotheekmarkt als geen ander. Wij werken geheel onafhankelijk met meer dan 62 hypotheekverstrekkers samen. Daar zijn bekende banken bij maar ook specifieke hypotheekverstrekkers.

Wij beschikken over unieke arrangementen, scherpe rentes en kennen alle voorwaarden. Onze hypotheekadviseurs geven je daarmee toegang tot meer dan 95% van alle hypotheekverstrekkers in Nederland - en soms zelfs daarbuiten. Daar zit ook de beste hypotheek voor jou bij!

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs en laat je voorrekenen of het interessant om je hypotheek over te sluiten?

Het eerste oriëntatiegesprek is geheel vrijblijvend en kost je niets.

Aan advies en bemiddeling zijn wel kosten verbonden. Wij maken vooraf precies duidelijk op welke kosten je moet rekenen en wat je van ons mag verwachten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Hypotheekadvies nodig? Maak een afspraak met een onafhankelijk hypotheekadviseur!

 

 

Lees ook