Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Inboedelverzekering

Je spullen in huis verzekerd tegen schade

Als je schade aan je spullen in je woning wil verzekeren sluit je een passende inboedelverzekering af. De premie van de verzekering is afhankelijk van de waarde van de inboedel en het type woning. De waarde van de inboedel wordt bepaald aan de hand van een inboedelwaardemeter.

Als de waarde te laag is ingeschat kan er onderverzekering ontstaan. Het risico van onderverzekering is dat je de schade niet helemaal vergoed krijgt. De schade wordt dan vergoed in verhouding tot het verzekerde bedrag ten opzichte van de werkelijke waarde. Twijfel je of je je verzekerd bent tegen de juiste waarde, vraag ons om advies.

Is mijn telefoon of tablet ook meeverzekerd?

Een telefoon en een tablet zijn net als een kast en een bankstel verzekerd op de inboedelverzekering. Bij schade door bijvoorbeeld brand, storm, blikseminslag en inbraak kun je een claim indienen bij de verzekeraar. Er is dan dekking tegen in de polisvoorwaarden genoemde schadeoorzaken.

Maar de meeste claims aan telefoons en tablets ontstaan door het laten vallen. En precies dát is een risico dat op veel standaard inboedelverzekeringen niet gedekt is. Bij een defect of een gescheurd scherm zal de verzekeraar dan dus geen uitkering kunnen doen. Voor verzekerden is dat vaak een teleurstelling. Er zijn verzekeringsmogelijkheden, maar deze hebben ook weer nadelen.

Welke inboedelverzekering past bij mij?

Er is een ruime keuze in inboedelverzekeringen. En er bestaan grote premieverschillen tussen de aanbieders van inboedelverzekeringen. Een grondige vergelijking kan je daarom veel geld besparen. Want zelfs bij een eenvoudige verzekering kunnen we alleen zeker zijn van voldoende dekking, wanneer we overal rekening mee hebben gehouden.

Onze financieel adviseur helpt je graag bij het nemen van de juiste keuze voor deze verzekering. Je ontvangt deskundig advies en krijgt inzicht in de mogelijkheden. Je ontvangt een vergelijking van diverse aanbieders op voorwaarden en premie. Zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Je inboedel niet onderverzekerd 

Wil je zeker weten dat je niet onderverzekerd bent? Vul een inboedelwaardemeter in. En stel op eenvoudige wijze de waarde van je inboedel vast.

Welke verzekeringen heb ik nodig als ik een woning heb?

Als je een woning bezit, wil je als er iets gebeurt dit zo snel mogelijk weer in orde hebben. Verzekeraars bieden een woonhuisverzekering aan. Een pakket waarin je jouw spullen, de woning en de aansprakelijkheid in een keer verzekerd tegen brand, diefstal of schade. Een woonhuisverzekering bevat:

Heb je schade?

Is er schade ontstaan? En wil je die claimen op je inboedelverzekering? Ook dan krijg je hulp van ons. Wij brengen de schadeomvang in kaart en ook de eventuele gevolgschade. We benoemen experts en behouden contact met de betrokken verzekeraars of tegenpartijen.

Schade meld je via het formulier ‘schade melden’ of telefonisch via 0172 - 614 550

Contact

DomburgvandePanne Financieel Adviseurs adviseert je graag over de juiste inboedelverzekering. Wij zijn in staat de best passende oplossing te bieden voor jezelf en je gezin. Heb je vragen of opmerkingen over onze dienstverlening of over je verzekeringspakket? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Neem direct contact op. Voor hulp bij het vergelijken en afsluiten van een autoverzekering.