Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Inbrekens slaan vaker toe in het Groene Hart

Bron: AD 16 maart 2016
Door Jeroen de Vreede 

In opvallend veel gemeenten in het Groene Hart is vorig jaar vaker ingebroken. In Woerden steeg het aantal met 67 procent, in Alphen met 19 procent. In Gouda was het aantal inbraken met 590 stabiel. Landelijk was er juist een daling van 9 procent.

Dit blijkt uit voorlopige cijfers van de politie die het CBS vandaag presenteert. Ook in Bodegraven-Reeuwijk, De Ronde Venen, Nieuwkoop en Zoeterwoude waren er méér inbraken dan een jaar eerder, tegen de landelijke trend in. Veel beter presteerden IJsselstein (-42 procent) en Zuidplas (-33 procent).

Over het hele land werden vorig jaar totaal 64.660 inbraken gemeld bij de politie, een daling van 9 procent. De verschillen per gemeente zijn echter groot: in een derde van de gemeenten steeg het aantal inbraken, tegen de landelijke trend in.

De politie probeert al jaren het aantal inbraken te laten dalen, vooral door buurtbewoners actiever in te zetten als extra ogen en oren. 80 procent van de aanhoudingen van inbrekers is te danken aan een melding van een oplettende buurtbewoner.


Kluis huren in Bodegraven-Reeuwijk

Bewaar je je waardevolle spullen of documenten liever niet thuis? Huur dan een kluis bij DomburgvandePanne te Bodegraven. Bij ons kan alles wat waarde heeft veilig worden gestald.

Steeds meer klanten en inwoners van Bodegraven en omgeving kiezen voor een kluis bij ons kantoor. Zorg dat je er snel bij bent voordat alle kluisjes bezet zijn.

>> Meer informatie, prijzen en afmetingen