Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Waar een kluis huren als ABN AMRO sluit?

Kluis huren formaat M voor 159 euro per jaar. Notariskluis voor veilig opbergen van belangrijke documenten en waardepapieren, juwelen, edelmetaal. Verzekerd tot €20.000. Geen aanvullende voorwaarden.ABN AMRO Bodegraven sluit haar deuren. Ook voor de kluisklanten betekent dit dat er geen mogelijk meer is om een kluis te huren en waardevolle spullen op te slaan.  Het beleid van ABN AMRO is om het verhuren van kluizen helemaal af te bouwen. Het kan dus lastig zijn om kluisruimte te bemachtigen en behouden bij je eigen bank.

Wil je toch zeker zijn van een kluisruimte voor de langere termijn, dan kun je een kluis huren bij DomburgvandePanne Financieel Adviseurs te Bodegraven. Wij bieden kluisloketten voor de opslag van jouw kostbaarheden. Op deze manier bieden wij een passende oplossing als je waardepapieren, juwelen, edelmetaal of dvd’s of fotoalbums wilt opslaan.

Prijzen kluis huren en maten van kluisjes voor het veilige opslag van belangrijke documenten.

 

 

Mogelijkheden kluis huren ABN AMRO

Op dit moment zijn de mogelijkheden om een kluis te huren bij ABN AMRO zeer beperkt. De kleine kantoren bieden het huren van kluizen niet meer aan en ook op grote kantoren wordt deze service langzaam afgebouwd. Om een kluis te huren bij ABN AMRO dienen er verplicht aanvullende producten afgesloten te worden, zoals een hypotheek of spaarrekening. Ook is het huren van een kluis is alleen beschikbaar voor Private Banking klanten.

Voorwaarde kluis huren ABN AMRO

Als je een kluis wilt huren bij ABN AMRO zijn daar een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo heb je een minimaal inkomen per maand nodig en moet er betaalomzet via de rekening zijn. Bij ons gelden deze voorwaarden niet. Je kun een safeloket huren zonder aanvullende eisen. Zo is deze service voor iedereen beschikbaar en zorg je ervoor dat je waardevolle papieren of goederen veilig zijn opgeslagen.

Alternatief kluis huren ABN AMRO

Een betrouwbare alternatief voor het huren van een kluis is DomburgvandePanne Financieel Adviseurs. In ons pand was vroeger een filiaal van één van de Nederlandse grootbanken gehuisvest. Uit die erfenis is de grote kluiskamer overgebleven. Deze kluiskamer is weer ingericht met originele kluisloketten. Daarmee is dit de enige locatie in Bodegraven waar kluisloketten kunnen worden gehuurd.

In een kluis kun je je sieraden, edelmetalen, belangrijke documenten en andere waardevolle bezittingen veilig bewaren. Je kunt je kluis eenvoudig en discreet bezoeken tijdens kantoortijden van 10.00 uur tot 16.00 uur en op afspraak. Ook is het mogelijk om samen met je partner of een familielid een kluis te huren, zonder bijkomende kosten. De kluizen zijn standaard tot € 20.000,- verzekerd en beschikbaar in meerdere formaten.

Wat zijn de voordelen en voorwaarden van het huren van een kluis bij DomburgvandePanne?

Door je waardevolle eigendommen in een zwaar beveiligde kluis op te slaan, verminder je het risico dat jouw kostbaarheden door bijvoorbeeld een inbraak, overval of brand verloren gaan. Daarbij is de inhoud van je kluis standaard tot €20.000,- verzekerd, tegen uitstekende voorwaarden. Je leest hierover meer in de Voorwaarden Huurovereenkomst kluisloket [PDF].

>> Veelgestelde vragen over kluis huren

Contact

Natasha Zwaneveld, Kluis huren specialist bij DomburgvandePanne Financieel Adviseurs te BodegravenWil je meer informatie over kluisruimte huren? Neem dan contact op met Natasha Zwaneveld, zij kan je alles vertellen over onze goed beveiligde kluisruimte en hoe gemakkelijk je een kluis kunt reserveren.

Wil je zelf zien hoe veilig je kostbare spullen bij ons zijn? Kom dan vrijblijvend langs op ons kantoor aan de Nieuwe Markt 2 te Bodegraven.

Graag tot ziens!