Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Kluis huren bij Rabobank

In het verleden was het mogelijk om op vrijwel elk filiaal van Rabobank een bankkluis te huren. Het aantal filialen is in de afgelopen jaren afgenomen en daarmee is ook het aanbod voor het huren van kluizen gedaald. DomburgvandePanne Financieel Adviseurs te Bodegraven biedt een goed en veilig alternatief voor klanten van Rabobank die in het verleden al bij Rabobank een kluis hebben gehuurd en nu op zoek zijn naar een nieuwe betrouwbare plek om goederen op te slaan.

Kluis huren formaat M voor 159 euro per jaar. Notariskluis voor veilig opbergen van belangrijke documenten en waardepapieren, juwelen, edelmetaal. Verzekerd tot €20.000. Geen aanvullende voorwaarden.Mogelijkheden kluis huren Rabobank

Op dit moment zijn de mogelijkheden om een kluis te huren bij de Rabobank beperkt. Er worden namelijk geen nieuwe kluizen uitgegeven. Voor het veilig opslaan van goederen kun je nu terecht bij DomburgvandePanne Financieel Adviseurs in Bodegraven.

Prijzen kluis huren en maten van kluisjes voor het veilige opslag van belangrijke documenten.

 

 

Voorwaarde kluis huren Rabobank

In het verleden was de voorwaarden om een kluis te huren bij de Rabobank minimaal een betaalrekening waar het salaris op wordt gestort. Daarnaast werd veelal aanvullende producten zoals spaarrekening en of hypotheek als voorwaarde gesteld. Bij DomburgvandePanne Financieel Adviseurs kun je een safeloket huren zonder aanvullende eisen. Het is dus voor iedereen beschikbaar. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je jouw kostbaarheden veilig kunt opslaan.

Waar vind je nog een goede kluis?

Als klant van Rabobank kun je eenvoudig en snel een kluis huren bij DomburgvandePanne Financieel Adviseurs. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor de opslag van waardevolle goederen. Er zijn safeloketten beschikbaar in verschillende formaten Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je waardepapieren, juwelen, edelmetalen, munten of kunstvoorwerpen veilig zijn.

Wat zijn de voordelen en voorwaarden van het huren van een kluis bij DomburgvandePanne?

Door je waardevolle eigendommen in een zwaar beveiligde kluis op te slaan, verminder je het risico dat jouw kostbaarheden door bijvoorbeeld een inbraak, overval of brand verloren gaan. Daarbij is de inhoud van je kluis standaard tot €20.000,- verzekerd, tegen uitstekende voorwaarden. Je leest hierover meer in de Voorwaarden Huurovereenkomst kluisloket [PDF] .

>> Veelgestelde vragen over kluis huren

Contact

Natasha Zwaneveld, Kluis huren specialist bij DomburgvandePanne Financieel Adviseurs te BodegravenWil je meer informatie over kluisruimte huren? Neem dan contact op met Natasha Zwaneveld, zij vertelt je alles over onze goed beveiligde kluisruimte en hoe gemakkelijk je een kluis kunt reserveren.

Wil je zelf zien hoe veilig je kostbare spullen bij ons zijn? Kom dan vrijblijvend langs op ons kantoor aan de Nieuwe Markt 2 te Bodegraven.

Graag tot ziens!