Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

4x4 run Reeuwijk

Zaterdag 8 april start om 11.00 uur in het recreatiegebied Reeuwijkse Hout een 4x4 run waarbij de deelnemers in estafettevorm samen 16 kilometer hardlopen voor het goede doel KiKa. DomburgvandePanne Financieel Adviseurs en Nh1816 steunen dit offroad hardloopevenement. 4 medewerkers van ons kantoor gaat de uitdaging aan om per teamlid 4 kilometer af te leggen. Je kunt ons team hier sponsoren!!

Offroad Hardlopen voor KiKa

De 4X4 run is een hardloop wedstrijd waarbij teams van 4 deelnemers hardlopend 4 rondes door het recreatiegebied de Reeuwijkse Plassen lopen. Naast het neerzetten van een mooie tijd, is het doel om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. De door de teams binnengehaalde sponsorgelden gaan volledig naar Stichting KiKa.

Locatie Start & Finish
Surfclub Reeuwijk
Reeuwijkse Houtwal 2
2811 NW  Reeuwijk

Het goede doel

Kinderen Kanker Vrij! KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk.

Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker. KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen.

Bijna 25% van alle kinderen met kanker overlijdt aan deze ziekte. Ruim 75% geneest, maar door een agressieve behandeling kunnen zowel tijdens als na de therapie vervelende bijwerkingen ontstaan. De huidige chemo’s zijn dusdanig agressief dat kinderen die vandaag genezen zijn verklaard op latere leeftijd alsnog bepaalde orgaanbeschadigingen kunnen krijgen. Kortom een fantatisch doel om ons voor in te zetten!!