Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Meer keuzes

Makelaardij

Bij ons kantoor regel je alles rondom de aan- en verkoop van je huis. Vanaf de eerste bezichtiging tot en met het afsluiten van de hypotheek.

Wij hebben een intensieve samenwerking met een makelaardij: RegioMakelaer®, een jonge organisatie met een frisse kijk op de recente ontwikkelingen van de regionale woningmarkt. RegioMakelaer®, is gevestigd in ons pand aan de Nieuwe Markt 2.

Bij RegioMakelaer® kun je terecht voor de aan- of verkoop van je woning. Een zoekopdracht voor je droomhuis achterlaten of de waarde van je woning laten bepalen.

Voordelen

Doordat onze hypotheekadviseurs in één pand samenwerken met de makelaars hebben zij praktische kennis en inzicht in de lokale huizenmarkt. Heb je aanvullende vragen over je hypotheekadvies die betrekking hebben op het kopen van een bepaalde woning dan is er direct overleg met makelaar. Een oplossing of antwoord is dan zo gevonden.

Mocht je bijvoorbeeld willen verbouwen dan rekent de hypotheekadviseur graag voor je uit wat een verbouwing betekent voor je maandlasten. De makelaar geeft vervolgens aan of en hoeveel je woning meer waard wordt of dat verhuizen financieel gezien wellicht verstandiger is. 

Alles onder 1 dak – bespaart!

Natuurlijk zijn onze diensten los van elkaar beschikbaar. Maar hoe meer diensten je afneemt des te meer je bespaart.

  • Tijd: wij zitten in 1 pand, dus je kunt je afspraak combineren. Daarnaast werken de hypotheekadviseur en de makelaar samen, dit scheelt jou een hoop afstemmen.
  • Geld: Wij hebben minder administratie omdat we je gegevens al in huis hebben, dat scheelt een hoop werk. Hierdoor kunnen we een relatiekorting van €250,- aanbieden.

Korting

  • Cliënten van RegioMakelaer® ontvangen € 250,- korting op hypotheekadvies
  • Koop of verkoop je je huis via RegioMakelaer® en breng je je hypotheek bij ons onder dan ontvang je € 250 korting op hypotheekadvies.

Meer informatie

Met ons “alles-onder-1-dak” advies heb je in één keer alles makkelijk geregeld.­ Kom langs op ons kantoor en vraag naar de voorwaarden. 

Kennismaken met RegioMakelaer®? Kijk op www.regiomakelaer.nl.