Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Meer keuzes

Makelaardij

Bij ons kantoor regel je alles rondom de aan- en verkoop van je huis. Vanaf de eerste bezichtig tot en met het afsluiten van de hypotheek.

Wij hebben een intensieve samenwerking met een makelaardij: Regio Makelaer®, een jonge organisatie met een frisse kijk op de recente ontwikkelingen van de regionale woningmarkt. Regio Makelaer®, is gevestigd in ons pand aan de Nieuwe Markt 2.

Bij RegioMakelaer® kun je terecht voor de aan- of verkoop van je woning. Een zoekopdracht voor je droomhuis achterlaten of de waarde van je woning laten bepalen.

Voordelen

Doordat onze hypotheekadviseurs in één pand samenwerken met de makelaars hebben zij praktische kennis en inzicht in de lokale huizenmarkt. Heb je aanvullende vragen over je hypotheekadvies die betrekking hebben op het kopen van een bepaalde woning dan is er direct overleg met makelaar. Een oplossing of antwoord is dan zo gevonden.

Mocht je bijvoorbeeld willen verbouwen dan rekent de hypotheekadviseur graag voor je uit wat een verbouwing betekent voor je maandlasten. De makelaar geeft vervolgens aan of en hoeveel je woning meer waard wordt of dat verhuizen financieel gezien wellicht verstandiger is. 

Alles onder 1 dak – bespaart!

Als je wilt, kun je alleen van de makelaarsdiensten gebruik maken. Of alleen van de expertise van onze hypotheekadviseur. Maar: hoe meer je van onze diensten gebruik maakt, hoe meer tijd en geld je bespaart. Door de nauwe samenwerking kun je jouw wensen op jouw mogelijkheden laten afstemmen. En doordat zowel de makelaar als onze hypotheekadviseur je meer kortingen kan aanbieden naarmate ze meer voor je kunnen betekenen, bespaar je geld.

Koop of verkoop je je huis via RegioMakelaer® en breng je je hypotheek bij ons onder dan ontvang je € 250 korting op hypotheekadvies.

Kennismakingsactie

Een succesvolle verkoop begint bij een goede woningpresentatie. Daarom krijg je - als je je woning bij RegioMakelaer® in de verkoop geeft- professionele woningfotografie cadeau. Vraag de makelaar naar de voorwaarden.

Met ons “alles-onder-1-dak” advies heb je in één keer alles makkelijk geregeld.­
Kom langs op ons kantoor en vraag naar de voorwaarden.

Bekijk meer over de dienstverlening van RegioMakelaer® op www.regiomakelaer.nl