Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Meer keuzes

Elsbeth Domburg begint eigen makelaardij

Elsbeth Domburg - de spil binnen ons kantoor - heeft ons verlaten. Op 1 september startte zij samen met Marlies van der Weijden een eigen makelaarskantoor genaamd RegioMakelaer®. Zij zijn gevestigd zich op de bovenverdieping van ons pand aan de Nieuwe Markt 2. Met de komst van RegioMakelaer® is onze dienstverlening uitgebreid. 

Nieuwe uitdaging met een vleugje weemoed

"Met gepaste trots begin ik samen met Marlies aan deze nieuwe uitdaging. Na een gedegen makelaarsstudie durf ik gerust de stap te nemen. Ik heb met veel plezier gewerkt op het assurantiekantoor dat al meer dan 130 jaar binnen de familie Domburg is. Het kantoor werd in 1883 door mijn overgrootvader opgericht en later door opa en mijn vader succesvol voortgezet. Ik ben de laatste Domburg die vertrekt. Dat gaat me wel aan het hart", aldus Elsbeth Domburg.

>> Lees meer over 130 jaar historie.

Wat kan de nieuwe makelaar voor je doen?

Je kunt bij RegioMakelaer® terecht voor de bemiddeling bij aan- en verkoop van jouw woning; geheel kosteloos een waardebepaling van je woning opvragen of een zoekopdracht bij ze neerleggen. Samen met DomburgvandePanne Financieel Adviseurs begeleiden zij alles rondom de aankoop of verkoop van jouw woning van begin tot het eind. Trouwe relaties van DomburgvandePanne Financieel Adviseurs ontvangen korting op de courtage.

Koop of verkoop je je huis via RegioMakelaer en breng je je hypotheek bij ons onder dan ontvang je € 250 korting op hypotheekadvies.

>> Lees meer over onze samenwerkende partners & korting

Kennismakingsactie

Een succesvolle verkoop begint bij een goede woningpresentatie. Daarom krijg je - als je je woning bij RegioMakelaer in de verkoop geeft- professionele woningfotografie cadeau. Vraag de makelaar naar de voorwaarden.

Meer informatie

Zie voor meer informatie www.regiomakelaer.nl.