Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Verzekeringen

Wil je jezelf beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen die je veel geld kunnen kosten? Sluit dan een verzekering! Het is een afweging die je maakt; welke risico’s kan ik dragen en welke liever niet. De risico’s die je niet kan of wil dragen kun je verzekeren.

Wij geven verzekeringsadvies op de volgende gebieden:

Voor de ondernemer

Financieel adviseurs

Onze financieel adviseur helpt je bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen. Een financieel adviseur die jouw persoonlijke situatie kent, die je begeleidt, adviseert en inzicht geeft in jouw mogelijkheden. Waren wij voorheen een traditioneel tussenpersoon, vandaag de dag staan wij als je persoonlijke financiële coach naast je. Bemiddeling heeft plaats gemaakt voor totaaladvies en begeleiding. Wij vormen je persoonlijk klankbord en bieden rust, overzicht en sturing

Risico’s beheren

Het in kaart brengen van de risico’s en de financiële gevolgen daarvan is ons vak. Als de risico’s in kaart zijn gebracht, kunnen wij je een goed advies geven. Pas daarna wordt het interessant om naar voorwaarden en premies te kijken. Door ons uitgebreide aanbod van aanbieders - wel 62 verschillende maatschappijen - kunnen wij je altijd een scherp voorstel doen.

Nazorg

Ook na het afsluiten van een verzekering checken wij regelmatig of het product nog bij je past. Er kunnen ook dingen veranderen in je persoonlijke en financiële situatie of in de wet waardoor het product misschien minder goed past.

Schade

En is er schade? Ook dan helpen wij je. Vanaf het in kaart brengen van de schadeomvang, de eventuele gevolgschade, het benoemen van experts tot en met de contacten met de betrokken verzekeraars of tegenpartijen.

Schade meld je via het formulier ‘schade melden’ of telefonisch via 0172 - 614 550.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over onze dienstverlening of over je verzekeringspakket? Neem dan gerust contact met ons op.