Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Wat je maximaal kunt lenen vertellen wij je graag!

Twee keer per jaar (voor- en najaar) is het NVM Open Huizen Dag. Je krijgt dan de gelegenheid vrijblijvend huizen te bezichtigen. Heb je een leuk huis gezien en vraag je je af of je deze woning ook werkelijk kunt kopen? Vraag het aan een van onze hypotheekadviseurs. In een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek zetten we alles voor je op een rij. Wij reken graag voor je uit wat je wel (en niet) kunt betalen.

Tijdens dit gesprek laat onze hypotheekadviseur je zien wat jouw financiële mogelijkheden zijn. In een gesprek van 30 minuten bespreekt hij met jou:

    •    Hoeveel je kunt lenen.
    •    Inschatting van de maandlasten.
    •    In welke prijsklasse je een woning kunt zoeken.
    •    Hoeveel je zelf moet betalen voor de aanschaf van de woning.
    •    Hoe het hypotheektraject verloopt.

Gericht op huizenjacht

Het eerste oriëntatiegesprek vindt plaats op een door jou gekozen moment op het kantoor van DomburgvandePanne Financieel Adviseurs. Dit gesprek is helemaal gratis en vrijblijvend. Na dit gesprek weet je waar je financieel aan toe bent en kun je gericht op huizenjacht.  Tijdens de Open Huizen Dag óf op een ander moment. Dus maak snel een afspraak!

Persoonlijk advies

En heb je je droomwoning gevonden dan helpen we je graag bij de financiering van je woning. We adviseren je graag over de juiste hypotheek die past bij jouw situatie. Wij maken je wegwijs in alle hypotheekvormen, gaan jouw hypotheekrenteaftrek berekenen en geven je een berekening van de maandlasten van jouw hypotheek. Daarnaast krijg je deskundig advies over het afdekken van risico's rond de aankoop een eigen woning.

Wij bemiddelen in hypotheken van verschillende hypotheekverstrekkers, daardoor kunnen wij scherpe rentetarieven en aantrekkelijke voorwaarden bieden.

Meer informatie

Welke vraag je ook hebt, in een vrijblijvend gesprek kunnen wij jou wensen inventariseren en je advies geven bij het aankopen van een woning. Het eerste gesprek is gratis.  Aan het vervolgadvies zijn wel kosten verbonden. Wij maken vooraf precies duidelijk op welke kosten je moet rekenen en wat je van ons mag verwachten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Wil je meer weten of vrijblijvend kennismaken? Loop dan gerust binnen bij DomburgvandePanne Financieel Adviseurs of maak hier een afspraak.

 

Lees ook