Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

DomburgvandePanne Financieel Adviseurs

Dé adviseur voor al je financiële zaken in Bodegraven en omgeving.

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daar graag de tijd voor. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om jouw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor jou de best passende oplossing is.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij garanderen dat onze financieel adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij houden voortdurend onze kennis actueel. Onze adviseurs zitten dus regelmatig achter de studieboeken om je van een goed advies te kunnen voorzien.

Ons Team

 Edwin van de Panne (Directeur)

Edwin van de Panne
Eigenaar/ Financieel Adviseur hypotheken en verzekeringen

"Sinds 2006 ben ik eigenaar van DomburgvandePanne Financieel Adviseurs. Wat ruim 130 jaar geleden als familiebedrijf begon heb ik met veel enthousiasme voortgezet. Als Erkend Financieel Hypotheek Adviseur help ik je graag bij het maken van de juiste keuze voor je hypotheek en in het kaart brengen van je verzekeringen."

0172- 614 550
edwin@domburgvandepanne.nl

   
   
 

Carla van der Valk
Hypotheekadviseur
Erkend Hypothecair Planner

"Als Erkend Hypothecair Planner help ik je graag bij het maken van de juiste keuze voor je hypotheek. Ik heb een passie voor mij vak en laat geen kans onbenut om je goed te kunnen adviseren."


0172 - 614 550
carla@domburgvandepanne.nl

   
   
 

Wilco van der Giessen
Financieel adviseur particulier

"Bij mij ben je aan het juiste adres als je goed financieel advies wil op het gebied van particulieren verzekeringen. Ik zie het als een uitdaging om een passende oplossing te bieden voor jouw financiële vraag."


0172 -614 550
wilco@domburgvandepanne.nl

   
   
 

Kim Storre
Schadebehandelaar en administratief medewerker

"Als je schade hebt is de kans groot dat je met mij te maken krijgt. Telefonisch of online, ik zorg voor een correcte melding en afhandeling ervan. Ook help ik je graag met vragen over je particulieren (schade) verzekeringen."


0172 - 614 550
kim@domburgvandepanne.nl

   
   

 

Renate Mulder
Financieel medewerker | RegioBank

"Ik ben jouw vast aanspreekpunt voor al je bankzaken. Ik help je bij vragen en wensen over de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Zowel privé als zakelijk. Ook met vragen over internetbankieren kun je bij mij terecht."


0172- 614 550
renate@domburgvandepanne.nl

   
   
 

Jacqueline van der Tol
Financieel adviseur particulier | RegioBank medewerker 

"Ik adviseer je graag bij het maken van de juiste keuze over je particulieren (schade) verzekeringen. Ook voor RegioBank zaken kun je bij mij terecht. Ik zorg ervoor dat je met een goed gevoel de deur uitgaat."


0172 - 614 550
jacqueline@domburgvandepanne.nl

   
   

Natasha Zwaneveld
Commercieel en administratief medewerker

"Ik zorg voor de ondersteuning van de adviseurs op kantoor. Ik weet alles over onze kluisruimte en de werkwijze van het kluishuren. Met mijn dienstverlenende en klantgerichte instelling hoop ik u zo goed mogelijk van dienst te zijn."


0172 - 614 550
natasha@domburgvandepanne.nl