Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

DomburgvandePanne Financieel Adviseurs

Dé adviseur voor al je financiële zaken in Bodegraven en omgeving.

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daar graag de tijd voor. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om jouw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor jou de best passende oplossing is.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij garanderen dat onze financieel adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij houden voortdurend onze kennis actueel. Onze adviseurs zitten dus regelmatig achter de studieboeken om je van een goed advies te kunnen voorzien.

Ons Team

 Edwin van de Panne (Directeur)

Edwin van de Panne
Eigenaar/ Financieel adviseur hypotheken en verzekeringen

"Sinds 2006 ben ik eigenaar van DomburgvandePanne Financieel Adviseurs. Wat ruim 130 jaar geleden als familiebedrijf begon heb ik met veel enthousiasme voortgezet. Als Erkend Financieel Hypotheek Adviseur help ik je graag bij het maken van de juiste keuze voor je hypotheek en in het kaart brengen van je verzekeringen."

0172- 614 550
edwin@domburgvandepanne.nl

   

Cees Meijer
Financieel adviseur zakelijk

"Ik ben ruim 35 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening. Het is mijn passie om voor klanten de risico's te inventariseren en te analyseren en daar de beste - financiële - oplossingen voor te zoeken. Dit geeft rust en zekerheid én een tevreden klant."

0172 - 614 550
cees@domburgvandepanne.nl

   
   
   
 

Kim
Schadebehandelaar en administratief medewerker

"Als je schade hebt is de kans groot dat je met mij te maken krijgt. Telefonisch of online, ik zorg voor een correcte melding en afhandeling ervan. Ook help ik je graag met vragen over je particulieren (schade) verzekeringen."


0172 - 614 550
kim@domburgvandepanne.nl

   
   

 

Renate
Financieel medewerker | RegioBank

"Ik ben jouw vast aanspreekpunt voor al je bankzaken. Ik help je bij vragen en wensen over de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Zowel privé als zakelijk. Ook met vragen over internetbankieren kun je bij mij terecht."


0172- 614 550
renate@domburgvandepanne.nl

   
   
 

Jacqueline 
Financieel adviseur particulier | RegioBank medewerker 

"Ik adviseer je graag bij het maken van de juiste keuze over je particulieren (schade) verzekeringen. Ook voor RegioBank zaken kun je bij mij terecht. Ik zorg ervoor dat je met een goed gevoel de deur uitgaat."


0172 - 614 550
jacqueline@domburgvandepanne.nl

   
   

Natasha
Commercieel en administratief medewerker

"Ik zorg voor de ondersteuning van de adviseurs op kantoor. Ik weet alles over onze kluisruimte en de werkwijze van het kluishuren. Met mijn dienstverlenende en klantgerichte instelling hoop ik u zo goed mogelijk van dienst te zijn."


0172 - 614 550
natasha@domburgvandepanne.nl

   
   

Esther
Junior adviseur particulieren

"Ik zorg voor de ondersteuning van de particulieren adviseurs op kantoor en ben tevens adviseur voor RegioBank.  Mijn ervaring in de verzekerings- en bankbranche zorgt ervoor dat ik de klant direct en klantgericht kan adviseren."


0172 - 614 550
esther@domburgvandepanne.nl

   
   

Diana 
Senior commercieel ondersteuner

"Graag wil ik met mijn uitgebreide ervaring doelgericht klanten helpen met zaken waar ik op financieel (hypotheek/verzekeringen) gebied sterk in ben. Naast mijn ervaring ben ik klantgericht en flexibel."


0172 - 614 550
diana@domburgvandepanne.nl