Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Overlijdensrisicoverzekering

Zorg als je financiële zekerheid voor je nabestaanden

Wat gebeurt er als jij overlijdt. Het gezinsinkomen moet voldoende blijven als je plotseling wegvalt. Met de overlijdensrisicoverzekering (ORV) zorg je ervoor dat je nabestaanden een geldbedrag krijgen als jij overlijdt. Zo compenseer je het wegvallen van een inkomen en vang je extra kosten op. Denk bijvoorbeeld aan het aflossen van de hypotheek, meer kinderopvang of hulp in huis.

Hoe zorg ik ervoor dat als ik wegval mijn kinderen financieel niets tekort komen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Financieel advies

Een overlijdensrisicoverzekering biedt je ruime keuze. Dit helpt je de verzekering aan te passen aan je eigen wensen en behoeften. Ons werk is om je te helpen daar inzicht in te krijgen. Wij helpen je hierbij graag.

Contact

Onze kennis draagt verder dan premies vergelijken en zoeken naar de goedkoopste oplossing. Waren wij voorheen een traditioneel tussenpersoon, vandaag de dag staan wij als je persoonlijke financiële coach naast je. Bemiddeling heeft plaats gemaakt voor totaaladvies en begeleiding. Wij vormen je persoonlijk klankbord en bieden rust, overzicht en sturing.

DomburgvandePanne Financieel Adviseurs adviseert je graag over de juiste overlijdensrisicoverzekering. Wij zijn in staat de best passende oplossing te bieden voor jezelf, je bedrijf en je werknemers.

Neem direct contact op. Voor hulp bij het vergelijken en afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering.