Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Prijzen kluis huren en afmeting van kluisje

Bij DomburgvandePanne Financieel Adviseurs in Bodegraven kun je veilig een kluis huren. Wij bieden kluisruimte aan in verschillende afmetingen en prijzen. In onze kluis berg je sieraden, edelmetalen, belangrijke documenten en andere waardevolle bezittingen veilig op tegen diefstal en brand.

Bodegraven is centraal gelegen in het Groene Hart. Dichtbij Alphen aan den Rijn, Gouda en Woerden. En er is voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor ons pand.

Wij vragen geen aanvullende voorwaarden - bijvoorbeeld een bankrekening openen - om bij ons een kluis ruimte te huren.

Wij bieden ruime bezoektijden zonder afspraak!


Kluis huren formaat M voor 159 euro per maand: notariskluis voor veilig opbergen van belangrijke documenten en waardepapieren, juwelen, edelmetaal. Verzekerd tot €20.000. Geen aanvullende voorwaarden. Kluis huren formaat XXL voor 399 euro per jaar. Extra grote ruimte voor het bewaren van kostbaarheden. Zoals opslag van fotoalbums, horloges, sieraden, diploma’s en andere waardevolle spullen. Verzekerd tot €20.000. Geen aanvullende voorwaarden.  

Voordelen kluis huren

  • Ruime bezoektijden. Je kunt elke werkdag de kluisruimte zonder afspraak bezoeken tijdens kantoortijden van 10.00 uur tot 16.00 uur en op afspraak.
  • Samen huren. Het is mogelijk om zonder bijkomende kosten samen met je (zakelijke) partner of een familielid een kluis te huren.

Betrouwbaar en veilig

Een betrouwbare adres voor het huren van een kluis is DomburgvandePanne Financieel Adviseurs aan de Nieuwe Markt in Bodegraven. In ons pand was vroeger een filiaal van één van de Nederlandse grootbanken gehuisvest. Uit die erfenis is de grote kluiskamer overgebleven. Deze kluiskamer is weer ingericht met originele kluisloketten. Daarmee is dit de enige locatie in Bodegraven waar kluisloketten kunnen worden gehuurd.

Door je waardevolle eigendommen in een zwaar beveiligde kluis op te slaan, verminder je het risico dat jouw kostbaarheden door bijvoorbeeld een inbraak, overval of brand verloren gaan. Daarbij is de inhoud van je kluis standaard tot €20.000,- verzekerd, tegen uitstekende voorwaarden. Je leest hierover meer in de Voorwaarden Huurovereenkomst kluisloket [PDF].

Contact

Natasha Zwaneveld, Kluis huren specialist bij DomburgvandePanne Financieel Adviseurs te BodegravenWil je meer informatie over kluisruimte huren? Neem dan contact op met Natasha Zwaneveld, zij vertelt je alles over onze kluisruimte en de werkwijze van het kluishuren bij ons kantoor.

Wil je met eigen ogen zien hoe veilig je kostbare spullen bij ons zijn? Kom dan vrijblijvend langs op ons kantoor aan de Nieuwe Markt 2 te Bodegraven.

Graag tot ziens!