Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

 • 0172-614550
 • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Bedrijfsrechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstand verzekering helpt jouw bedrijf bij juridische geschillen

We merken in onze adviespraktijk dat, als het financieel gezien allemaal wat moeilijker gaat, ook de lontjes van ondernemers en werknemers korter kunnen worden. Als ondernemer kan je, ondanks al je goede bedoelingen, daar de dupe van worden. Door een personeelslid dat zijn arbeidsovereenkomst ter discussie stelt, of een toeleverancier die geen goede zaken levert.

Dergelijke conflicten kunnen onverwachte kosten met zich meebrengen wanneer je daardoor in juridische vaarwateren terechtkomt. Advocaat-, proces- en andere kosten van deskundigen kunnen namelijk enorm oplopen. Zo sterk dat ze zelfs het bedrijfsresultaat in gevaar kunnen brengen. Met een bedrijfsrechtsbijstandverzekering kan je je verzekeren voor dergelijke juridische kosten.

 De meeste bedrijfsrechtsbijstandverzekeringen dekken de juridische kosten van:

 • Administratief rechtelijke geschillen.
  Bijvoorbeeld: je krijgt een conflict met de gemeente over een vergunning.

 • Geschillen over de uitvoering van sociale wetten.
  Bijvoorbeeld: je vraagt voor een van je werknemers een uitkering WIA aan, maar het UWV weigert deze uitkering omdat je niet voldaan zou hebben aan de in de wet gestelde eisen.

 • Verhaalszaken.
  Bijvoorbeeld: een auto rijdt achterop je bedrijfsauto.

 • Strafrechtbijstand.
  Bijvoorbeeld: je krijgt een bekeuring omdat je met de bedrijfsauto door rood licht zou zijn gereden, maar je bent het daar niet mee eens en laat dit voor de rechter komen.

 • Arbeidsgeschillen.
  Bijvoorbeeld: je krijgt een onoplosbaar conflict met een van je medewerkers en je wilt hem ontslaan.

Financieel advies

Natuurlijk mag je van ons verwachten, dat wij ook premies en voorwaarden vergelijken. Want de goedkoopste oplossing zal altijd voorgaan. Maar onze kennis draagt tegenwoordig nogal wat verder. Vandaag de dag staan wij als jouw persoonlijke financiële coach naast je.

DomburgvandePanne Financieel Adviseurs adviseert je graag over de juiste zakelijke financiële oplossing. Wij zijn in staat de best passende oplossing te bieden voor jezelf, jouw bedrijf en je werknemers.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over onze dienstverlening of over jouw verzekeringspakket? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem direct contact op. Voor hulp bij het vergelijken en afsluiten van een zakelijke verzekering.