Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Reisverzekering

Het geeft rust als je weet dat je goed verzekerd op vakantie gaat en als je reisverzekering aansluit op jouw (soort) vakantie. Je wilt niet bij schade tijdens je vakantie er pas achter komen dat je niet of onvoldoende verzekerd bent.

Wat is verzekerd?

Een reisverzekering biedt dekking tegen schade en kosten die het gevolg zijn van onvoorziene gebeurtenissen tijdens het reizen. Deze verzekering is opgebouwd uit verschillende, vooraf te kiezen dekkingsrubrieken zoals geneeskundige kosten, ongevallen, bagage en buitengewone kosten zoals gedwongen langer hotelverblijf, begrafenis- of crematiekosten van een verzekerde in het buitenland, kosten van opsporings- en/of reddingsacties, telecommunicatiekosten en huur van vervangend vervoer.

Doorlopende reisverzekering

Als je vaker per jaar op vakantie gaat of meerdere weekendjes weg, is het goedkoper om voor een doorlopende reisverzekering te kiezen in plaats van losse kortlopende reisverzekeringen.

De dekkingsonderdelen zijn vergelijkbaar. Maar de kosten van het ’telkens afsluiten’ worden voorkomen.

Annuleringsverzekering

Met een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering bescherm je jezelf tegen een financiele tegenvallen wanneer je vakantie onverhoopt niet door kan gaan. Of wanneer je je vakantie eerder zou moeten afbreken. Dat kan zijn wegens ziekte, van jezelf of van je directe familie. Of bij overlijden. Je krijgt meestal een vergoeding voor de reisdagen die je niet hebt kunnen genieten.

Contact

Wil je een doorlopende reisverzekering afsluiten. Bel dan 0172 - 614 550 en we maken het voor je in orde. Zo ga je goed verzekerd op reis!

Lees meer