Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Meer keuzes

Kan jouw kind later wel een huis kopen?

Een eigen huis is tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid meer. Starters op de huizenmarkt hebben het moeilijk. Voor een hypotheek moeten ze voldoen aan strenge eisen en meteen beginnen met aflossen. Gelukkig kun je je kind of kleinkind een handje helpen via Eigen Huis Sparen van RegioBank. Dan begin je vandaag nog met sparen voor zijn of haar toekomstige droomhuis.

Waarom nu al?

Het lijkt misschien gek om te denken aan huizen als jouw (klein)kind nog jong is. Maar door vroeg te beginnen met sparen, zorg je voor meer zekerheid en verlaag je alvast de maandlasten van de toekomstige woning.

Hoe het werkt

Eigen Huis Sparen heeft geen minimale of maximale inleg. Je stort een bedrag naar keuze en spaart daarna verder. Je doet bijvoorbeeld een eenmalige schenking of je maakt elke maand automatisch een spaarbedrag over. Daarnaast krijg je een aantrekkelijke spaarrente van 1,20% en neem je het geld op wanneer jij dat wilt *.

Wil je weten wat Eigen Huis Sparen precies voor jou kan betekenen, maak dan een afspraak. Of loop even binnen. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Wil je ook sparen met 1,2%* rente?

Bekijk dan ons rekenvoorbeeld. En zie het verschil tussen de gemiddelde spaarrekeningen en ons aanbod.

Wij adviseren je graag in een persoonlijk gesprek op ons kantoor om zo tot een goede keuze te komen. Daarbij houden wij rekening met jouw wensen. Nu en in de toekomst. Kortom, zonder veel gedoe behaal je het maximale rendement op je spaargeld.

Maak een afspraak met een hypotheekadviseur van DomburgvandePanne

 

 

*Variabele rente op jaarbasis per 29 maart 2016. 
Rentewijziging voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden.

 

TIP! Download het spaarhuisje bouw | kleurplaat voor je (klein) kind [Pdf].