Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Hypotheek tips

Een hypotheek is in wezen een financieel plan om vermogen te vormen met onroerend goed als onderpand. Je leent geld, koopt daarmee een huis, betaalt uiteindelijk de lening terug en bent dan de bezitter van een huis zonder hypotheek: je hebt vermogen gevormd.

Het doel is dus steeds 'vermogen vormen'. Alleen is de weg daarnaartoe vaak zo verschillend. Om je daarbij een beetje op weg te helpen, vind je hier wat tips.

De bank

In Nederland houden zo'n kleine 100 banken en verzekeringsmaatschappijen zich bezig met het verstrekken van hypotheken. En het is logisch dat die allemaal hun eigen hypotheekproduct als 'het beste' zullen aanprijzen. Maar hoe zit dat dan? Welke levert je dan de hypotheek die het beste past bij jouw manier van leven en bij de manier waarop jij je toekomst ziet?

Onafhankelijk hypotheekadvies.

Als onafhankelijk hypotheekadviseur is het ons werk de verschillen boven tafel te krijgen. En om samen met jou te zoeken naar de meest ideale hypotheekoplossing. Hypotheekvormen, rentevaste periodes, beschermingsconstructies, boeteregelingen, iedere bank gaat daar op zijn eigen manier mee om. Ons werk is je te helpen kiezen uit alles wat de markt te bieden heeft.

Tips

  • Doe nooit een bod op een woning zonder eerst je financiële mogelijkheden te kennen
  • En wees er ook zeker van, dat de woning geen 'verborgen' gebreken heeft. De huiseigenaar is verplicht jou die te melden. Maar alleen wanneer je daar naar vraagt!
  • Wanneer je een bod wil uitbrengen, doe dat dan onder het voorbehoud, dat de door jou gekozen financiering doorgang moet vinden. Noem daarbij precies de hypotheeksom, de bank, de rente en de rentevaste periode. Want 'een hypotheek tegen gangbare marktcondities' is wel erg vrijblijvend.
  • Wanneer je het gevoel hebt dat de rente nu erg laag is, koop dan voor de toekomst wat extra zekerheid in. En kies voor een langer rentecontract
  • Heb je opgroeiende kinderen, kies dan zelfs voor een zodanig lang rentecontract, dat je gedurende de dure 'kinderperiode' geen renteverhoging hoeft te verwachten.
  • In het algemeen, neem nooit te grote risico's, alleen maar vanwege een lagere maandlast.
  • En wanneer je toch zelf op zoek wil gaan naar de ideale hypotheek, kies dan nooit voor de offerte van 1 bank, maar vergelijk. Dat doen wij ook.
  • Of beter nog, vraag ons je te helpen kiezen uit alles wat de markt te bieden heeft.

Meer informatie

Hypotheekadvies in Bodegraven dicht bij huis geregeld bij DomburgvandePanne Financieel Adviseurs. Ons hypotheekadvies is geheel onafhankelijk. Maak het jezelf gemakkelijk en profiteer van onze ruime ervaring en deskundigheid!

Het eerste oriëntatiegesprek is geheel vrijblijvend en kost je niets.

Aan advies en bemiddeling zijn wel kosten verbonden. Wij maken vooraf precies duidelijk op welke kosten je moet rekenen en wat je van ons mag verwachten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Hypotheekadvies nodig? Maak een afspraak met een onafhankelijk hypotheekadviseur!

 

 

Lees ook

Hypotheekadvies nodig? Maak een afspraak met een Erkend hypotheekadviseur!