Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

WIA-verzekering

Zorg voor de continuïteit van je bedrijf en beperk de schaderisico's

Het mogelijke gevolg voor een zieke werknemer is dat niet het volledige loon doorbetaald wordt. Het is nog ingrijpender wanneer na twee jaar de dienstbetrekking wordt verbroken en de werknemer afhankelijk wordt van een WIA-uitkering. Dit betekent een forse terugval van het inkomen. Daarvoor kan je de WGA-gatverzekering en WIA-excedentverzekering afsluiten. 

De WIA is complexe materie. Het is daarom belangrijk om je goed te laten adviseren.

Financieel advies

Het oriënteren en vergelijken van WIA-verzekeringen kan tijdrovend en complex zijn. Wij nemen dit graag voor je uit handen. DomburgvandePanne Financieel Adviseurs adviseert je graag over de juiste zakelijke verzekering. Wij zijn in staat de best passende oplossing te bieden voor jezelf, je bedrijf en je werknemers.

Contact

Onze kennis draagt verder dan premies vergelijken en zoeken naar de goedkoopste oplossing. Waren wij voorheen een traditioneel tussenpersoon, vandaag de dag staan wij als je persoonlijke financiële coach naast je. Bemiddeling heeft plaats gemaakt voor totaaladvies en begeleiding. Wij vormen je persoonlijk klankbord en bieden rust, overzicht en sturing.

Een vrijblijvend oriëntatiegesprek? Neem contact met ons op!

Neem direct contact op. Voor hulp bij het vergelijken en afsluiten van een ziekteverzuimverzekering.