Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Zakelijke verzekering

Als ondernemer ben je gewend risico’s te nemen. En voor de risico’s die je te groot vindt, heb je ongetwijfeld verzekeringen afgesloten.

Toch kun je twijfelen: ‘Heb ik alle risico’s wel goed ingeschat? Sluiten de verzekeringen, die ik heb afgesloten, daar voldoende op aan? Zie ik iets over het hoofd? Had het anders gekund? Beter? Of goedkoper?’

Wij kunnen je helpen. Want ons vak is het inzichtelijk en beheersbaar maken van risico’s. Daarbij nemen we alle belangrijke zaken mee: jezelf en jouw gezin, de onderneming en je werknemers. Zodat jij in alle rust ondernemer kunt zijn.

Van ons mag je ondersteuning verwachten op de volgende gebieden:

Totaaladvies en begeleiding

Als ondernemer heb je de zorg voor het bedrijf, je personeel, jezelf en jouw gezin. Maar om je heen wordt de financiële wereld steeds complexer. En dan is het niet vreemd, dat je soms aanloopt tegen zaken waarover je even met iemand zou willen sparren.
Maar ook van onze kant mag je een pro-actieve houding verwachten. Want de benaming ‘financiële coach’ nemen wij heel serieus.

Wij bieden ondernemers een klankbord en geven financieel advies. Of het nu gaat om werknemersvoorzieningen, een onbezorgde ‘oude dag’, of bescherming van de bedrijfscontinuïteit, onze financieel adviseurs zijn deskundige gesprekspartners met gedegen kennis en jarenlange ervaring. En die brede kennis zetten wij graag voor je in.

De risico's die je als ondernemer loopt, brengen wij eerst in kaart. Samen met jou gaan we na welke risico’s door je zelf beheersbaar te maken zijn. En welke niet. En welke koppelingen te maken zijn met wettelijke regelingen. Vervolgens stemmen we dit nauwkeurig af met je accountant.

Op deze manier kun je met een gerust hart de dingen doen waar jij goed in bent: ondernemen. Wij stellen je daar graag, met een uiterst overzichtelijk dienstenpakket, toe in staat.

Contact

Natuurlijk mag je van ons verwachten, dat wij ook premies en voorwaarden vergelijken. Want de goedkoopste oplossing zal altijd voorgaan. Maar onze kennis draagt tegenwoordig nogal wat verder. Vandaag de dag staan wij als jouw persoonlijke financiële coach naast je.

DomburgvandePanne Financieel Adviseurs adviseert je graag over de juiste zakelijke financiële oplossing. Wij zijn in staat de best passende oplossing te bieden voor jezelf, jouw bedrijf en je werknemers.

Neem direct contact op. Voor hulp bij het vergelijken en afsluiten van een zakelijke verzekering.