Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Ziekteverzuimverzekering

Loon van je zieke werknemers laten doorbetalen met de ziekteverzuimverzekering.

Bij ziekte van een medewerker ben je als werkgever verantwoordelijk voor de loondoorbetaling, verzuimbegeleiding en re-integratie. Wordt je medewerker langdurig ziek, dan moet je de eerst twee jaar minstens 70% van het loon doorbetalen. In een eventuele verplichte cao kan nog een hoger percentage zijn bepaald. Dit is een groot financieel risico dat een groot impact heeft op je bedrijf. Om dit risico te beperken sluit je een ziekteverzuimverzekering.

Of het verstandig is om een verzuimverzekering af te sluiten en in welke vorm, hangt af van meerdere factoren. Daarbij speelt onder meer de financiële draagkracht van je bedrijf een rol. Het is belangrijk om je hierover goed te laten adviseren.

Financieel advies

Het oriënteren en vergelijken van ziekteverzuimverzekeringen kan tijdrovend en complex zijn. Wij nemen dit graag voor je uit handen. DomburgvandePanne Financieel Adviseurs adviseert je graag over de juiste ziekteverzuimverzekering. Wij zijn in staat de best passende oplossing te bieden voor jezelf, je bedrijf en je werknemers.

Natuurlijk mag je van ons verwachten, dat wij ook premies en voorwaarden vergelijken. Want de goedkoopste oplossing zal altijd voorgaan. Maar onze kennis draagt tegenwoordig nogal wat verder. Vandaag de dag staan wij als je persoonlijke financiële coach naast je.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over onze dienstverlening of over je verzekeringspakket? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem direct contact op. Voor hulp bij het vergelijken en afsluiten van een ziekteverzuimverzekering.