Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0172-614550
  • info@domburgvandepanne.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Bespaar premie door vergelijken zorgverzekeringen

Het kiezen van de juiste zorgverzekering is voor veel mensen ieder jaar weer een moeilijke puzzel. Een puzzel waar wij je graag even bij willen helpen.

Je hebt verschillende keuzemogelijkheden om bij stil te staan, zoals de keuze voor de verzekeraar, volledige of beperkte keuzevrijheid en het wel of niet verhogen van het eigen risico. Ook kun je zelf bepalen of je een aanvullende zorgverzekering en tandartsverzekering wenst.

Het vergelijken van zorgverzekeringen is aantrekkelijk. Maak gebruik van onze vergelijker om zelf een vergelijking te maken tussen de zorgverzekeringen die aan jouw wensen voldoen.


Vergelijken


Collectief voordeel

Je hebt de mogelijkheid om per 1 januari je zorgverzekering te wijzigen. Dit jaar is het extra aantrekkelijk om dit te overwegen dankzij het DomburgvandePanne Financieel Adviseurs Collectief. Van deze collectiviteit kunnen alle relaties van DomburgvandePanne gebruik maken. Bij VGZ, De Amersfoortse, Avéro Achmea, ONVZ, Delta Lloyd, ZilverenKruis, OHRA, Menzis, CZ en Stad Holland hebben wij voor jou aantrekkelijke kortingen bedongen op zowel de basisverzekering als op de aanvullende zorgverzekering.

 


Niet overstappen maar goedkoper uit zijn

Je bent tevreden met je huidige zorgverzekering en je wilt niet overstappen naar een andere zorgverzekering, dan loont het toch de moeite om te kijken of je huidige zorgverzekering goedkoper kan binnen het Collectief contract van DomburgvandePanne Financieel Adviseurs. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Ondernemers of ZZP'er

Voor onze zakelijke klanten hebben wij een aantrekkelijk aanbod als je je zorgverzekering van De Amersfoortse met je arbeidsongeschiktheidverzekering (AOV) combineert. >> lees meer.

Contact

Wil je meer informatie over de zorgverzekering? Vraag ons om advies. Wij verdiepen ons eerst goed in jouw situatie. Zo kunnen wij de zorgverzekering samenstellen die het beste bij jou past. Neem dan gerust contact met ons op.

 

Neem direct contact op. Voor hulp bij het vergelijken en afsluiten van een autoverzekering.

 

Lees ook